Mijn communicatieteam

Samen weet en kun je meer!

Jozet is het bedrijf van Jozet Niehof. Ik heb de krachten gebundeld met vormgevers en fotografen, waarmee ik al vaak samenwerkte. Zodat we nog sneller kunnen schakelen, geld en tijd besparen én jou beter van dienst kunnen zijn. Naast professionals uit de communicatie heb ik ook coaches/trainers uit het onderwijs en een onderwijsvernieuwer toegevoegd aan mijn team. Samen ondersteunen we jou bij allerlei vraagstukken, op het gebied van communicatie, samenwerking en teamontwikkeling.

 

Mijn team werkt graag met en voor mensen

Mensen écht kunnen helpen, daar krijgen we energie van! Onze passie is het overbrengen van het authentieke verhaal van jouw school. Wat vind je belangrijk, waar staan jouw teamleden voor en hoe pak je bepaalde zaken aan? We vragen flink door om tot de kern te komen. Daardoor kunnen we jouw eigen, unieke verhaal helder in aansprekende communicatiemiddelen vertalen.

Ouders met jonge kinderen kunnen op basis van goede informatie kiezen voor een school waar hun kind tot bloei komt en zich kan ontplooien.

Hoe vangen we de essentie van jouw organisatie in aansprekende beelden en sterke teksten? We denken mee en adviseren je. Zijn er zaken binnen je team, die aangepakt moeten worden, zodat alle inspanningen bijdragen aan een positief resultaat en je team weer straalt? De deskundige coaches en trainers, die zelf uit het onderwijs komen, dragen hieraan graag bij.  

Specialist in communicatie en onderwijsontwikkeling

Jozet is een communicatieadviesbureau, dat zich al jaren voornamelijk richt op het onderwijs en daarin veel expertise heeft. Jozet coördineert jouw project, of het nu groot of klein is.

Je wordt ontzorgd en kijkt alleen mee naar de resultaten. Je kunt je dus volledig bezighouden met het onderwijs. Ondertussen zorgen wij voor mooie, sterke communicatiemiddelen die jouw verhaal glashelder en sterk overbrengen!

Jouw organisatie in beweging door de juiste oplossingen

Doordat we veel ervaring hebben in het onderwijs, kunnen we ons goed inleven in jouw situatie. Dat stelt ons in staat om écht met je mee te denken en met goede oplossingen te komen. Natuurlijk krijg je een heel goed communicatieadvies of een sterke tekst, maar we doen meer.

We ondersteunen jou en je team ook bij team- en onderwijsontwikkeling. Zo zorgen we voor de juiste oplossingen voor jouw school of organisatie!